RESULTATS 14A NIT DE LA RATAPINYADA

14 Nit de la Ratapinyada
14 Nit de la Ratapinyada

El passat divendres 8 de novembre es va dur a terme una edició mes de la Nit de la Ratapinyada, una iniciativa del Servei de Dinamització de Joves Dinamo de la Regidoria de Comerç, Treball, Joventut i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma.

 

L’objectiu de Dinamo es fomentar la participació dels joves als barris de Palma i amb la Nit de la Ratapinyada es pretén oferir als joves una alternativa a l’oci nocturn. Resumidament, un total de 493 joves participaren (211 organitzadors i 282 participants) en alguna de les 19 activitats que es dugueren a terme en la 14a edició de la Nit de la Ratapinyada.

 

En aquesta ocasió la barriada triada fou el Puig de Sant Pere on a diferents indrets s’organitzaren tot tipus d’activitats: concurs de grups de musica, actuacions de ball, dj’s, batucades i dimonis, exposició de joves artistes, tallers i activitats organitzades per entitats juvenils de Palma. Tot aquest programa d’activitat fou possible gracies a la col∙laboració de 37 entitats i grups juvenils, un total de 236 joves de Palma que participaren de l’organització del programa d’activitats.

 

Per participar als tallers i activitats organitzades, els joves de 12 a 30 anys es registraven prèviament a un dels 4 punts d’informació i registre que s’habilita a les diferents zones. La participació recollida en els tallers fou de 282 joves.

 

En el concert de música participarem 6 grups de música, dels quals els tres primers actuaran a la revetlla de Sant Sebastià el proper 19 de gener. Els tres guanyadors foren:

 

– El mono de Jade

– Madòna

– Freak Fantasy

 

ENHORABONA! Als guanyadors i moltes gràcies a tots els col·laboradors de Ratapinyada ja que sense ells no podríem dur endavant aquesta iniciativa!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s