FREE STREET FESTIVAL

Free Street Festival

Aquest divendres 14 de 18 a 21’30h març no vos podeu perdre el FREE STREET FESTIVAL , on feim un petit homenatge a la cultural urbana, duim ja des de el mes de novembre reunint-nos amb la comissió de joves la qual hem dissenyat aquest festival. Aquesta comissió està formada per 10 joves els quals han invertit molt del seu temps lliure per poder dur endavant la seva iniciativa, i aquest proper divendres es farà realitat! així que enhorabona a Made in Rap, Genious-G, Nemesis i joves grafiters pel FSF.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s