15a Nit de la Ratapinyada

Programa d’activitats 15a Nit de la Ratapinyada:

A. ACTUACIONS BALL I MASTERCLASS: Haurà un escenari on actuaran 23 grups i més 80 joves de diferents estils.  Espai dinamitzat gràcies a la col·laboració de joves: Dj Ivan controlant l’equip de so i posant bona música i la parella en Xen i Xavi faran de presentadors.

B. ALTRES ACTUACIONS: a una carpa gran haurà diferents actuacions de cant, monòlegs, màgia i projeccions on actuaran 14 grups i més de 40 joves. Aquest espai serà dinamitzat per Genius-G, Rocio i Ludmila.

C. GIMCANA: organitzada per 8 entitats juvenils: Naüm, Club Rugby Bahia, Club d’esplai Xiroi, Club d’esplai Son Gotleu, Club d’esplai Es Dimoniet, Club d’esplai Ca Na Nancy-Anem, Associació de joves Son Oliva, Club d’esplai Calatrava.

D. TALLERS I DINÀMIQUES SALUT I IGUALTAT: Per commemorar el passat dia internacional de la Dona així com d’altres temes trobareu a Creu Roja Joventut, Ben Amics, Energy Control, Grup dones AVV Camp Redó, ISCOD-IB.

E. TALLERS ZEN: Taller de sucs naturals, encens, espelmes, sushi, tast de té i perfums naturals.

F. PUNT D’INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Per participar només caldrà inscriure’s en el punt d’informació i tenir entre 12 i 30 anys. En aquest espai també trobarem algunes entitats i recursos de la barriada donant informació dels seus projectes: AVV Santa Pagesa, Centre educatiu Manjón, Grup dones AVV Camp Redó.

I, a més, gràcies a la col·laboració dels DINAMITES!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s