#16nitratapinyada gràcies a la col·laboració d’uns 200 joves de Palma

La Nit de la Ratapinyada és una iniciativa del Servei de Dinamització de Joves Dinamo de la Regidoria de Comerç, Treball, Joventut i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma que pretén oferir una alternativa d’oci nocturn. Aquest divendres dia 27 celebram la setzena (16) edició a la platja de Can Pastilla gràcies a la participació i col·laboració d’entitats juvenils i grups juvenils de Palma (200 voluntaris/àries). Totes les activitats seran gratuïtes i obertes a la participació de qualsevol jove de 12 a 30 anys. Les activitats començaran a les 19h fins les 23h i esperam l’assistència de més de 500 persones.

Programa d’activitats:

A. ACTUACIONS GRUPS MÚSICA, RAP, DJ, BALL I MÀGIA: alguns dels grups de joves de Palma que actuaran són:

CERCLE DE MAGS, MADE IN RAP, GENIOUS G, MRJ VESPI, MICHAEL SÁNCHEZ, URBAN SOUL, MAJHIRAS, NASTY SEXY, GALAXY CREW, JENIFER, BLACKTWICE, AMAIDOLL, STOMPING, ELEMENTO X, DAYDREAMIN, INNER VOID

B. GIMCANA: organitzada per entitats juvenils, una de les proves serà anar en piragua. Les entitats col·laboradores són:

CLUB D’ESPLAI ES DIMONIET, ASSOCIACIÓ DE JOVES DE SON OLIVA, CLUB D’ESPLAI SON GOTLEU, RUBIK MALLORCA, CICLE ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL del IES Ramon Llull, ASSOCIACIÓ CULTURAL TOTOROS

C. TORNEIG DE FUTBOL-PLATJA 5X5. Gràcies a la col·laboració de l’associació de joves de Can Pastilla

D. TORNEIG DE VÒLEI-PLATJA. Gràcies a la col·laboració del Club de vòlei-CIDE de Palma

 E. TALLERS PARTICIPATIUS: CÒCTELS 0.0, ELABORACIÓ CARTERES AMB MATERIAL RECICLAT, ELABORACIÓ DE PAREOS, DISSENY FRASES PER CUSTOMITZAR QUADERNS, ROBA,…

F. DINÀMIQUES RELACIONADES AMB EL TEMPS LLIURE, SALUT I MEDI AMBIENT: Algunes de les entitats col·laboradores són:  CREU ROJA JOVENTUT, CREU ROJA MEDI AMBIENT, ENERGY CONTROL, AMICS DE LA TERRA, GOB, CASTELLERS, TIRME, EMAYA

G. PUNT D’INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: Per participar només caldrà inscriure’s en el punt d’informació i tenir entre 12 i 30 anys. En aquest espai també trobarem algunes entitats i recursos de la barriada donant informació dels seus projectes.

Per acabar no ens podem deixar de mencionar la col·laboració de joves “DINAMITES” que donaran suport voluntàriament realitzant diferents tasques durant l’esdeveniment: fent les presentacions en els escenaris, informant i dinamitzant els punts d’informació i les xarxes socials, etc.

Tambçe voleu agrair la col·laboració dels i les estudiants de Coordinació i direcció d’activitats infantils i juvenils de temps lliure que ofereix el SOIB a l’acadèmia Hostelling, així com dels companys i companyes dels Espais joves que avui estaran donant suport a l’organització.

Mil gràcies a tots i totes!

Fins després 😉

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s