Estiu Jove a Palma, gràcies!

20-08_scootday1

22-08-14 Son Rapinya

 

 

 

 

Activitats pensades amb i per a joves, gràcies a tots els col•laboradors!

Hem estat a Santa Pagesa, Cas Capiscol, Son Ferriol, Son Gotleu, Foners, El Rafal Vell, Establiments, Can Pastilla, l’Hostalot, Son Cladera, l’Aranjassa, Son Gibert, El Sindicat, el Coll d’en Rabassa, Plaça dels Patins, Ses Voltes, El Molinar, Son Espanyolet, Verge de Lluc, Son Roca, Son Oliva, Son Rapinya, El Jonquet, El Terreno, Parc de la Mar, El Fortí.

Des del Servei de Dinamització Jove de l’Ajuntament de Palma, DINAMO, hem promogut que a les festes d’estiu organitzades per les associacions de veïnats de Palma hi hagués participació i col•laboració de joves de les barriades.

Dinamo, joves actius, entitats juvenils dels barris, hem participat a les festes d’estiu amb més de 30 activitats entorn als interessos i motivacions dels joves i de les entitats organitzadores. Així hi ha hagut exhibicions de ball, masterclass, zumba, futbol, tallers, gimcanes,…

Tots plegats hem aconseguit un ESTIU A PALMA +JOVE.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s