SHOWROOM, no et quedis sense bateria

El proper 17 d’abril de 2015 de 18 a 22 h a la plaça del Tub de Palma hi haurà un gran tast d’activitats que s’han dut a terme en tots els Espais Joves on podràs carregar la teva creativitat.  A més, hi haurà mostres en directe del que han fet els joves als espais i premis per als participants capaços de carregar al 100% la seva bateria.

Podràs participar a tasts de tallers de: Fang, Fes el teu Quadre Pop Art, Antifasços Elegants, Remix DIY, Espelmes, Ninot Antiestrès, Ioga, Sals de Bany, Posa’m una Tapa, Fussió de Cuina Freda, Pastís a la Tassa, Remix Gourmet, Dance Hall, Hip Hop. Electro Dance, Gravació de Maquetes, Punxa la Teva Música Digital, Estira la Teva Neurona, Iniciació al Teatre, Expressa’t en Públic, Tallers Experimentals, Espai Gamers (ping pong, Wii i Jocs de Taula)

No t’ho pots perdre!

Activitats gratuïtes adreçades a joves de 12 a 30 anys.

Més informació: Espais Joves

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s