Musicant

MusicAnt Dina5Aquesta iniciativa consisteix en l’organització d’un concert on actuaran alguns dels grups de música que assagen als Espais Joves de l’Ajuntament de Palma.
Inicialment havien d’actuar tres grups que es decidirien amb un procés de selecció previ al concert. Aquest procés va consistir en que els grups ens enviaren un breu spot per donar-se a conèixer. Aquests spots es penjaren a la pàgina de facebook dels Espais Joves on el públic va poder fer click a “m’agrada” al seu vídeo preferit.
De tot aquest procés s’havien de seleccionar tres grups que eren els que havien d’actuar al concert que tindrà lloc el divendres 19 de juny, però finalment es va decidir seleccionar els quatre grups que es varen presentar a la selecció per agrair la seva dedicació i participació a la iniciativa.
Els grups que actuaran al MUSIC ANT són:
ACRUX
BURNING WINGS
EL MONO DE JADE
SEMPITERNAL SOUL
La cita serà el proper divendres 19 de juny a partir de les 18 h a la plaça de Pere Bonet, a la barriada del Puig de Sant Pere. No fa falta dir que estau més que convidats a venir a donar suport als quatre grups participants i a gaudir de tres hores de la seva música en directe.
+infoa : espaisjoves.wordpress.com/2015/06/03/concert-music-ant/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s