Showroom02

Espais Joves

Flyer- Cara AEl proper 17 de Juliol de les 18 h fins les 21 h al Parc del Mar, tindrà lloc la tercera edició del SHOWROOM, on els Espais Joves de l’Ajuntament de Palma oferirem una mostra de les activitats que em estat realitzant durant el segon trimestre del present any.

Aquestes activitats van dirigides a joves entre 12 i 30 anys de Palma, que podran participar de forma activa en els més de 15 de tallers GRATUÏTS  que s’oferiran en diferents carpes on podran trobar activitats gastronòmiques, musicals, experimentals, decoració, etc.


Des dels 5 Espais Joves (Ciutat Antiga, Llevant, Litoral, Migjorn i Tramuntana)  hem organitzat en els darrers mesos més de 75 tallers diferents en els quals han participat més de 200 joves, per tal de mostrar a tots els joves de Palma la nostra oferta d’activitats realitzarem conjuntament amb la col·laboració de joves actius dels Espais Joves, una sèrie de…

Ver la entrada original 95 palabras más

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s