DANSANT, 16 d’octubre al Teatre Xesc Forteza

El proper 16 d’octubre de les 19 h fins les 21 h en el Teatre Xesc Forteza tindrà lloc la poster_dansantprimera edició del DANSANT, on els Espais Joves de l’Ajuntament de Palma oferiran un espectacle de ball.
Aquest esdeveniment és totalment gratuït, i podreu recollir la invitació a la taquilla del Teatre Xesc Forteza (Pl. Maura, 1) una hora abans de l’inici de l’espectacle o be posant-vos en contacte amb els dinamitzadors dels Espais Joves.
Aquesta iniciativa neix del desig dels diferent grups de joves ballarins i ballarines que fan ús de les cessions d’espai del servei, els quals volien experimentar la sensació de trepitjar un escenari per mostrar tot el esforç i temps que hi dediquen al ball.
Aquesta activitat hi participen 8 grups de ball que sumen 40 joves de Palma d’ entre 16 i 30 anys, els quals han tingut el suport de diferents professionals per poder crear aquest
espectacle. Aquets grups són: Exotic Island Dancers, Break Da’Rule, Evil Family Stars, Majhiras, Amai Dolls, Boomba Gyal, Electroessence i Black Bullet.
El projecte dansant pretén treballar la idea de que el ball no discrimina, que tothom pot
participar sense la necessitat de competir entre els grups o estils. Per aquets motiu el fil
conductor del espectacles serà la història d’una noia jove, frustrada per un seguit d’entrebancs negatius que decideix no ballar més, però coneix diferents grups que ballen al carrer i assagen als Espais Joves. Cada grup, de diferents tipologies de ball, encaminaran a la jove cap un
missatge ocult que descobrirà al final de l’obra.
Per entrades i més informació es pot contactar amb qualsevol dels Espais Joves

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s