Dia de la Joventut 2016: “Les mil i una cares #JoventutPalma”

Dia de la Joventut 2016: “Les mil i una cares #JoventutPalma”

diadelajoventutEls 3 serveis de Joventut de l’Ajuntament de Palma (Espais Joves, Equip Dinamo i Palmajove), volem celebrar el Dia Internacional de la Joventut (12 d’agost), amb els i les joves d’entre 14 i 30 anys de Palma; ja que ells i elles són els protagonistes d’aquest dia. Durant la setmana del 8 al 12 d’agost, des dels serveis de Joventut es pretén dinamitzar i donar visibilitat al jovent de Palma a xarxes socials mitjançant els hashtags #joventutPalma #diadelajoventut i #YouthDayPer animar a la participació dels joves es sortejaran uns premis. Com participar-hi?

De manera presencial: es convidarà a tots els i les joves que emprin i/o facin alguna activitat als serveis de Joventut de Palma des del dilluns dia 8 al divendres dia 12 d’agost, a fer-se una foto amb els marcs de photocall que tindrem als 3 serveis i siguin la imatge #JoventutPalma; ja que es publicaran totes les fotografies a xarxes socials amb els hashtags #joventutpalma #diadelajoventut i #YouthDay.

A Twitter: s’animarà a tots els i les joves a publicar, el divendres dia 12 d’agost, imatges o vídeos (on surtin ells/elles de manera individual o en grups), amb missatges positius i emprant els hashtags #joventutpalma, #diadelajoventut i #YouthDay.

Requisits: jovent d’entre 14 i 30 anys de Palma.

Sortejos: es faran 2 sortejos, un entre els participants presencials i l’altre entre els participants a Twitter.

Ambdós sortejos es realitzaran el dimecres dia 17/08 mitjançant una aplicació en línia que genera números aleatòriament.

Premis: El premi del sorteig dels participants presencials serà una màscara de busseig i el premi del sorteig dels participants a Twitter serà una màscara de busseig + un miniset d’esport de raquetes (inclou xarxa, 2 raquetes i pilota).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s