Suma’t a la campanya #elcontrolnoesamor

el-control-no-es-amor-a3
En el marc de la campanya “#elcontrolnoesamor”, entorn al 25 de novembre dia internacional contra la violència cap a les dones, promoguda per la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, els serveis de Joventut Espais Joves i Servei de dinamització jove Dinamo organitzen una iniciativa amb diverses activitats musicals, culturals i de sensibilització:
 – Realització en directe d’arts gràfiques i visuals per part de joves artistes
– Actuacions musicals i escèniques
– Fireta d’entitats sensibilitzades entorn a la violència cap a les dones
– Taller de creació de missatges en cintes de colors amb picarols i penjada a la plaça del Tub.
DIA: divendres 18 novembre
HORARI: 18 a 20h
LLOC: Plaça del Tub
Us animam a participar i sumar-vos a la iniciativa, escrivint el vostre missatge en favor de la campanya. Durant tot el mes de novembre, l’equip Dinamo s’acostarà al teu institut, entitat o barriada per a que escriguis el teu missatge. També pots fer-ho en els Espais Joves i/o al servei d’informació jove Palmajove .I, per suposat, també podreu escriure el vostre missatge el mateix dia 18 a la plaça del Tub. Vine i participa-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s