CONCURS MICRORELATS #ELCONTROLNOESAMOR

microrelats-a3-1

L’Ajuntament de Palma, en el marc del programa “El control no és amor” corresponent a l’any 2016, organitzat per la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, convoca un concurs de microrelats amb la finalitat de promoure la participació de la ciutadania jove.

Els microrelats participants poden tenir una extensió màxima de 180 caràcters sense comptar els espais, poden estar escrits tant en català com en castellà, han de ser originals i inèdits, no poden haver rebut premis a altres concursos i certàmens i s’han d’enviar únicament via Internet a l’adreça de correu electrònic micro@palma.es

Els microrelats es poden enviar al correu abans esmentat  fins a les 14.00 h del  dia 27 de novembre.

En aquesta convocatòria hi poden participar persones joves d’entre 14 i 30 anys (ambdues incloses) empadronades a Palma.

Els microrelats han de tenir relació amb el tema “El control no és amor”, poden narrar fets i/o històries tant reals com fictícies, i han d’incloure, almanco una vegada, la paraula RESPECTE.

Hi ha tres categories de participació:

– joves de 14 a 17 anys

– joves de 18 a 24 anys

– joves de 25 a 30 anys

Hi haurà un premi per a cada un dels sis millors microrelats, primer i segon en cada categoria, que consistiran en la quantitat de 300 € els primers i 200 € els segons. Aquests sis microrelats es podran utilitzar per a realitzar vinils que s’exposaran a diferents edificis públics municipals.

Descarrega’t les bases del concurs

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s