23a Nit de la Ratapinyada (especial Folk)

rp23-blog-dinamo-750x380

Iniciam l’any 2017 amb alegria i festes! Després de reis, la ciutat de Palma inicia la celebració de les festes del seu patró de Palma: Sant Sebastià! I com ja és tradició, la joventut celebrarà la 23a edició de la Nit de la Ratapinyada el proper divendres 13 de gener de 19 a 23h en el parc de Sa Feixina.

En aquesta edició, gaudirem d’un programa d’activitats on el protagonista serà el ball popular de Mallorca: el ball de bot! Però no només serà això, sinó que també com sempre podràs  conèixer diferents entitats juvenils o que fan feina per a joves a través del joc, tallers i un fi de festa amb un Dj molt especial.  Programa d’activitats:

BALLADA POPULAR DE BALL DE BOT AMB BALLUGALL

MOSTRA D’AGRUPACIONS: Escola de ball l’Assumpció- Son Espanyolet i Revetla de Sant Antoni- Son Ferriol

BATUCADA I DIMONIS: Batucada Foc i So, Kinfunfà i Kintrofà

GIMCANA D’ENTITATS: club d’esplai Pequeyó, club d’esplai Nou Món, associació jove Sentido Contrario, club d’esplai Xiroi, ONG Carumanda, Creu Roja Joventut, Ben Amics, Energy Control, Projecte Jove, Kinfumfà i Kintrofà, Av Raval de Santa Catalina i Unió d’Associacions de Mallorca.

TALLERS

I FI DE FESTA AMB DJ MANU BLANCO

Veure cartell

rp23-a5

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s