RECULL D’IMATGES DE LA RATAPINYADA YOUTHDAYFESTIVAL

A continuació vos enllaçam amb les imatges del que va ser la darrera edició de la Ratapinyada YouthDayFestival.

En concret, el passat 12 d’agost, el Servei de Dinamització Jove de l’Ajuntament de Palma -Dinamo-, va dur a terme la 24a edició de la Ratapinyada al passeig del Portitxol de Palma, format d’esdeveniment que promou la participació juvenil.  A més a més, la data de la passada edició va ser especial perquè hi celebràrem el dia internacional de la joventut. Ho férem amb la col·laboració de més de vint entitats, grups de joves i serveis que treballen amb i/o per a la joventut.

Amb la gimcana d’entitats, els i les joves pogueren participar de les dinàmiques proposades per conèixer els objectius de l’entitat i les seves finalitats. A l’escenari, els grups de música i de ball mostraren les seves passions. Les persones participants també varen poder gaudir d’un grafit en directe, activitats de circ, scape room, entre d’altres tallers i propostes.

Des del Servei de Dinamització Jove – dinamo-  volem facilitar la participació juvenil en els contextos d’oci i temps lliure, juntament amb totes les entitats i serveis que treballen per a la joventut a Palma. Entre tots i totes -grups de joves, entitats i serveis- mostràrem bona capacitat d’organització, constància i il·lusió com a exemple d’una joventut participativa.

Gràcies a totes les persones, entitats i serveis que hi participaren i ens veiem en la propera edició de la Ratapinyada!!

RECULL D’IMATGES

batucada_ratapinyada

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s