25ª NIT DE LA RATAPINYADA DIA 28 D’OCTUBRE A S’ESCORXADOR

Cabecera-Ratapinyada-Dinamo-FB

Ja tenim a prop la pròxima Nit de la  Ratapinyada, com altres edicions tendreu diverses activitats però aquest cop aprofitant que Hallowen està a prop la temàtica estarà relacionada amb aquesta festa, podreu participar al Túnel del Terror, Scape Room, diversos tallers, Survival…. a més de poder gaudir de grups de música i de ball.

Com podeu participar-hi? sencillament heu de venir  dia 28 d’octubre a partir de les 19h a l’Escorxador, exactament estarem situats a la zona del  Casal de Barri de l’Escorxador, tenir entre 12 i 30 anys i apuntar-se, així de fàcil podreu disfrutar d’una nit màgica!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s