25ª NIT DE LA RATAPINYADA DIA 28 D’OCTUBRE A S’ESCORXADOR

Cabecera-Ratapinyada-Dinamo-FB

Ja tenim a prop la pròxima Nit de la  Ratapinyada, com altres edicions tendreu diverses activitats però aquest cop aprofitant que Hallowen està a prop la temàtica estarà relacionada amb aquesta festa, podreu participar al Túnel del Terror, Scape Room, diversos tallers, Survival…. a més de poder gaudir de grups de música i de ball.

Com podeu participar-hi? sencillament heu de venir  dia 28 d’octubre a partir de les 19h a l’Escorxador, exactament estarem situats a la zona del  Casal de Barri de l’Escorxador, tenir entre 12 i 30 anys i apuntar-se, així de fàcil podreu disfrutar d’una nit màgica!!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s