25ª NIT DE LA RATAPINYADA 28 OCT

La ratapinyada és una activitat d’oci participatiu dirigida als joves de Palma. El paper actiu del jovent en aquest tipus d’activitats donen sentit a una metodologia de feina que parteix de la seva implicació. De la mateixa manera, i des de la primera edició, aquesta activitat ha estat un marc de col·laboració i acció amb diferents entitats i associacions juvenils i/o socials. Els dinamitzadors i dinamitzadores realitzen una feina important de procés que facilita i potencia aquesta participació. L’àmbit de l’educació anomenada “no formal”, on es mouen aquests tipus d’activitats, és un escenari real on els i les joves adquireixen les competències per a una vida autònoma, creativa i plena.

Aquesta edició en concret, compte amb la participació de 155 joves. Aquests, ha format part del procés de disseny, producció, i promoció…. i seguiran formant part en els processos d’execució i avaluació. Més de 15 entitats juvenils i socials s’han implicat en l’organització de les activitats d’aquest esdeveniment.

El treball de procés que requereix educar en participació necessita temps, dedicació, creativitat i esforç. Amb aquests ingredients, la voluntat del jovent i entitats, i amb el suport inestimable dels Espais Joves, hem arribat a l’inici del compte enrere per la 25 edició de Ratapinyada.

Ara només ens queda convidar-vos a venir, a participar i a passar-vos-ho bé amb nosaltres.
Us esperem el pròxim dissabtes 28 d’octubre a S’Escorxador de Palma, entre les 19 i les 23 h.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s