Nova data! 26a Ratapinyada a la Feixina

Si la pluja ens ho permet, traslladem la 26a edició de la Ratapinya al divendres 9 de febrer. Mateix horari i mateix lloc, us hi esperem a totes i tots a partir de les 19 h a la Feixina de Palma per gaudir de totes les activitats que us presentem…

PROGRAMA D’ACTIVITATS DE LA 26a RATAPINYADA

  • Batucada Comte Mal
  • Concerts dels grups: Black Cigarette, Just One Memory i Brish.
  • Actuacions de ball dels grups: Mika, Red Bullet, The Best Girls, 8Teenk, Black Bullet, Mess, Boold Deal, Troublemaker, Little Champs, Haru, Silvia, Pure Luxury, Amai Dolls, K-up, Sabelly i Infinity Rebel.
  • Final de festa amb els Dj’s Dj Vega i Feryael Justice.
  • ‘KING OF HELL Onis Vs Dimonis’ El primer de molts. És una activitat que barreja l’actiu i dinàmic d’una gimcana i el realista, i alhora teatral, del rol en viu en què dos bàndols, els Onis i els Dimonis, s’enfrontaran re-col·lectant punts (ànimes) per poder guanyar.
  • Gimcana d’Entitats. Totes les entitats i Serveis col·laboradors de la Ratapinyada formaran una ginkana amb diferents proves a realitzar on el guanyador/a tindrà un premi de recompensa. Participen: Ben Amics, Energy Control, Joves de Mallorca per la Llengua, Acció feminista, CE Xiroi, AEG Son Ferriol, Projecte Jove, Palmajove, Bruies de Mallorca, ADA Protectora d’animals.
  • Tallers: Creació de fones amb la Federació de Tir de Fona, creació de poesia de la mà de  Poetry Slam, i taller de Hama.

 

T’esperam a partir de les 19 h per gaudir de totes les activitats de la Ratapinyada! Activitats gratuïtes per a joves d’entre 12 i 30 anys.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s