Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, bases de subvencions en matèria de joventut per a l’any 2018

 

Emmarcades dins el Pla Estratègic de Subvencions 2017,2018,2019 ens trobem les de Joventut, que han estat publicades recentment al BOIB i  que vos facilitem la informació per a totes aquelles persones que hi pugin estar interessades.

BASES REGULADORES PER A SUBVENCIONS 2018 EN MATÈRIA DE JOVENTUT:

-Per a federacions i agrupaments d’entitats juvenils de Palma per a l’any 2018 (adjuntem document amb les bases reguladores ..\BOIB- FEDERACIONS I AGRUPAMENTS-18.pdf )

–   Per a programes, projectes i activitats en matèria de joventut per l’any 2018 (adjuntem document amb les bases reguladores ..\BOIB. PROGRAMES I PROJECTES-18.pdf )

Aquestes subvencions en matèria de joventut persegueixen aconseguir uns objectius  els quals estan descrits dins el Pla Estratègic de Subvencions, aquests objectius són els següents:

Fomentar el funcionament i les activitats que realitzen les entitats juvenils,
associacions, joves i grups de joves, a través de les quals es pugui organitzar i canalitzar la participació dels joves de Palma, per a dur a terme programes,projectes i activitats en matèria de joventut, així com les federacions i els agrupaments d’entitats juvenils sense ànim de lucre que amb els seus projectes i actuacions dinamitzen l’oci de la ciutat i promouen la participació dels joves creant un marc idoni per l’educació no formal i complementant la tasca que l’Ajuntament du a terme per a oferir un temps d’oci saludable i educatiu.
 Promoure la participació de les entitats juvenils en la prestació de serveis per a joves de la ciutat.
 Fomentar la igualtat d’oportunitats en l’accés als serveis i programes.

Educar en valors a través de l’oci, la informació, la participació i l’associacionisme (equitat de gènere, lluita contra la discriminació, emancipació…).

Podeu trobar més informació damunt les subvencions a:

Pla Estratègic de subvencions 2017,2018,2019

Si necessitau més informació o bé suport amb aquest tema podeu contactar  amb el servei Dinamo i un/a dinamitzador/a  vos ajudarà amb el que necessiteu!!

+info:

tlf. 971 420 977 o bé al 630 877 610

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s