#BOOKTRAILERPALMA #DINAMOESPAIS #JOVENTUTPALMA

Dilluns 23 d’abril del 2018 celebràrem amb els i les joves de Palma el Dia del Llibre.  Espais Joves i el Servei de Dinamització Jove Dinamo ens situàrem a la Plaça d’Espanya i al llarg del dia,  joves de ciutat ens contaren si els hi agrada llegir i quin tipus de lectura prefereixen. Amb aquest vídeo que vos adjuntem a continuació  podreu veure un resum de les entrevistes que es feren.

D’aquesta forma volem ensenyar que la joventut també els hi motiva la lectura, els interessos entre uns i els altres poden no ser els mateixos, però al cap i a la fi la lectura forma part i seguirà  formant part de tots i de totes les generacions, ja sigui en paper o de forma digital, les paraules ens enriquiran i com queda demostrat la joventut també llegeix.

Gaudiu i compartiu aquest vídeo amb els i les amigues!!

VÍDEO BOOKTRAILER

Gràcies a tots i a totes que vareu participar d’aquest vídeo images

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s