#BOOKTRAILERPALMA #DINAMOESPAIS #JOVENTUTPALMA

Dilluns 23 d’abril del 2018 celebràrem amb els i les joves de Palma el Dia del Llibre.  Espais Joves i el Servei de Dinamització Jove Dinamo ens situàrem a la Plaça d’Espanya i al llarg del dia,  joves de ciutat ens contaren si els hi agrada llegir i quin tipus de lectura prefereixen. Amb aquest vídeo que vos adjuntem a continuació  podreu veure un resum de les entrevistes que es feren.

D’aquesta forma volem ensenyar que la joventut també els hi motiva la lectura, els interessos entre uns i els altres poden no ser els mateixos, però al cap i a la fi la lectura forma part i seguirà  formant part de tots i de totes les generacions, ja sigui en paper o de forma digital, les paraules ens enriquiran i com queda demostrat la joventut també llegeix.

Gaudiu i compartiu aquest vídeo amb els i les amigues!!

VÍDEO BOOKTRAILER

Gràcies a tots i a totes que vareu participar d’aquest vídeo images

 

 

 

 

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s