CERCAM ENTITATS PER LA RATAPINYADA INTERINSTITUTS

RATAPINYADA INTERINSTITUTS

CARTELL cercam entitats

Aquest mes de juny torna la #ratapinyada. Aquesta vegada tenim la intenció de celebrar el final de curs amb el jovent de Palma. Com sempre, volem organitzar una fireta d’entitats. El nostre objectiu és que participin entitats, serveis i/o associacions que proposin o informin d’activitats sociocultural per a l’estiu: campament, voluntariat, intercanvis, viatges…. Si ets una d’aquestes entitats i t’agradaria participar en la ratapinyada, posa’t en contacte amb nosaltres abans del 30 de maig. Entre tots i totes organitzarem un gran Ratapinyada final de curs. 

#RATAPINYADA #FEIMRATAPINYADA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s