COM PARTICIPAR A LA RATAPINYADA?

RATAPINYADA INTERINSTITUTS

Dinamo_Cartell-Ratapinyada_A3_IMP(1).outputSaps què és la Ratapinyada? Ja són 27 edicions les que s’han fet gràcies a la participació de joves i entitats. La propera Ratapinyada tindrà lloc el divendres dia 22 de juny de 19h a 23h a la Platja de Can Pastilla. Celebrarem plegats l’inici de l’estiu amb música, ball, jocs i trobaràs informació del que pots fer durant aquest estiu.

T’agradaria participar-hi com a voluntari o voluntària? Si ets jove, tens entre 14 a 30 anys i vius a Palma, tens l’oportunitat de ser part activa d’aquesta festa. Sense tu no serà el mateix! Com pots participar?

 • Comissió Escenari: si ets d’un grup de ball, música, dj, etc i t’interessa actuar participa a la TROBADA que es durà a terme el proper dissabte 16 de juny a les 18h al Servei de Dinamització Jove Dinamo (Casal de Barri Son Gotleu), c/José de Diego, nº 4 Palma. Confirma la teva assistència als dinamitzadors: Marc 630 318 962 i/o Sergi 630 372 576

 

 • Comissió d’Activitats de platja, Jocs i Punt d’informació: si vols formar part de l’organització del punt d’informació, de les activitats i jocs de platja,… tu pots triar a on i el temps de dedicació. Es duran a terme dues trobades:
  • 1ª TROBADA: divendres 8 de juny a les 17:30 a l’Espai Jove Llevant, C/Pere d’Alcantara Penya 10, Palma.
  • 2ª TROBADA: divendres 15 de juny a les 18h al Servei de Dinamització Jove Dinamo (Casal de Barri Son Gotleu), c/José de Diego, nº 4 Palma.
  • Confirma la teva assistència a una de les dinamitzadores:
  • Marta 630 314 703, Pau 630 606 940, Laura 630 800 579

 

 • Comissió d’Entitats: Si sou una entitat juvenil o amb un projecte per joves vos convidem a que participeu en aquesta edició. Es durà a terme una TROBADA el dimecres 13 de juny a les 10:30h al Servei de Dinamització Jove Dinamo (Casal de Barri Son Gotleu), c/José de Diego, nº 4 Palma.
 • Confirma la teva assistència a la dinamitzadora:  Mery 630 115 936

 

+ info: segueix-nos a xarxes socials #FeimRatapinyada #Ratapinyada

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s