LA 27 RATAPINYADA CELEBRARÀ EL FI DE CURS A LA PLATJA GRÀCIES A LA PARTICIPACIÓ DE JOVES I ENTITATS JUVENILS

Ja són 27 edicions de la #Ratapinyada les que s’han fet gràcies a la participació de joves i entitats. Iniciativa promoguda pel Servei de Dinamització Jove DINAMO de la Regidoria d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics de l’Ajuntament de Palma que ha estat reconeguda recentment amb el segell del programa “Talento Joven” de l’Injuve (Instituto de la Juventud de España).
Aquest divendres dia 22 de juny de 19h a 23h a la Platja de Can Pastilla (devora Club Nàutic) celebrarem plegats, joves i entitats, l’inici de l’estiu amb música, ball, jocs i informació del que es pot fer durant aquest estiu (voluntariat, formació, temps lliure,…).

 

Un grup de més de 130 joves voluntàries i voluntaris, membres de grups i entitats juvenils, estan organitzant el que serà el divers programa d’activitats:

 

0001

1. Actuacions de grups de música, ball i Dj’s
2. Fireta d’entitats
3. Tallers
4. Jocs de platja
5. Activitats de dinamització
6. Punt d’informació i inscripció

 

 

 

Programa d’activitats previst:

1. ACTUACIONS A L’ESCENARI:
a. MÚSICA: “VITRUM”,”JUST ONE MEMORY”, “MARÍA I ELISA”, “BRISH” i “ÁLEX”.
b. BALL: INFINITY REBEL, SOFT, THE BEST GIRLS, BLOOD DEAL, DANCE HALL MALLORCA, HILARIOUS, PURE LUXURY, S’OLIVERAR ,ROYAL ACADEMY i LITTLE CHAMPS.
c. DJ: DJ CARLOS TENORIO

2. FIRETA D’ENTITATS: iniciativa que pretén donar a conèixer les entitats i els seus serveis als joves; cada entitat durà a terme una activitat (taller, dinàmica…) per explicar qui són i que ofereixen. A aquesta edició trobarem a: CENTRE D’ESTUDIS DE L’ESPLAI, PROJECTE JOVE, ASSOCIACIÓ ONIT, ESCUELA AP ROLLERS, GRUP ESSPIRAL, ASSOCIACIÓ A.D.E.S., ADA ASSOCIACIÓ AMICS DELS ANIMALS, ESCULL SOLIDARI.

3. TALLERS: zona dinamitzada gràcies a la col.laboració de joves voluntàries i voluntaris i entitats : HAMA, XAPES, MAQUILLATGE, TRUNYELLES, POLSERES, JOCS RÀPIDS.

4. JOCS DE PLATJA: zona dinamitzada gràcies a la col.laboració de joves voluntàries i voluntaris i entitats : vòlei platja, bàdminton (gràcies a Badminton Mallorca), tres en ratlla, jocs de taula gegants (d’Espais Joves), “Lobo de Castronegro”.

 

CARTELL SOPAR PAREO

5. ALTRES ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ:

a. XIRINGUITO SALUDABLE: es lliurarà fruita i aigua als joves participants.
b. SOPAR “PAREO”: un espai habilitat per a que els grups de joves puguin seure i gaudir de l’ambient festiu
convidant al jovent a que dugui el seu sopar, millor per compartir, generant els mínims de residus possibles i, com sempre a totes les activitats dels serveis de Joventut de l’Ajuntament de Palma, que siguin lliures d’alcohol. #aPalmaMenors00
c. PHOTOCALL: espai per a fer-se fotografies instantànies amb la teva colla.
d. NO I PUNT: taula informativa amb dinàmiques de la campanya No i punt de l’Ajuntament de Palma.
e. FUNDACIÓ DE BANCS I TEIXITS: bus de la Fundació Banc i Teixits de les Illes Balears.
f. CERCA A WALLY: en aquesta Ratapinyada cerca a Wally i fes-te una foto amb ell i penja-la a les xarxes socials amb el hashtag #CercaWally #Ratapinyada

6. PUNT D’INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: el jovent, de 14 a 30 anys, per participar a les activitats haurà d’inscriure’s en el punt d’informació. Qualsevol assistent podrà informar-se en aquest espai de l’oferta de serveis i activitats gratuïtes que hi ha per a joves, especialment, les de l’Ajuntament de Palma.

 

+ info:

WhatsAppExpress 630 877 610

Tlf. 971 420 977

XXSS #feimratapinyada #Ratapinyada

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s