CAMPANYA NO I PUNT! PALMA LLIURE D’AGRESSIONS SEXISTES

      San Jordi1Aquesta campanya de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics té l’objectiu que tothom pugui gaudir de les festes i de l’espai públic en llibertat i és per aquest fi que des del servei Dinamo ens sumem a ella durant  activitats  que duem a terme al cap de  l’any, un exemple d’això son les participacions a les festes d’aquest estiu a barriades de Palma amb el programa Feim Estiu Jove.

Entre tots i totes hem de fer d’altaveus del NO I PUNT!,  multiplicar l’esforç  fins que un dia no s’hagi de dur a terme la campanya, perquè a la fi haurem aconseguit una ciutat lliure d’agressions sexistes.

    Vos adjuntem més informació damunt la campanya i compartiu-la!!

Palma Lliure d’Agressions Sexistes

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s