CUINEM PARTICIPACIÓ JUVENIL

La participació es cuina a foc lent.

La feina de la dinamització a les barriades  és un dels treballs més enriquidors que deuen existir. Fas feina mà a mà amb les entitats, associacions, serveis i persones anònimes per millorar la vida dels habitants dels barris.
Durant aquest procés hi ha frases que escoltem contínuament: “sempre som els mateixos”, “després només tenim queixes dels que no fan res”, “l’any vinent ho deix“…. no heu escoltat mai aquestes frases?

I és que la participació no està de moda. Així i tot, tenim la sort de poder compartir el nostre temps de feina amb persones que creuen en la ciutadania, en el sentiment de poble, en millorar la ciutat i treballen de valent.

Nosaltres, tenim l’objectiu de facilitar la participació del col·lectiu jove. Anem teixint relacions amb els integrants dels barris, cream vincles amb els joves, ens il·lusionem de les seves il·lusions, i CUINEM, a poc a poc, la PARTICIPACIÓ JUVENIL No sempre aconseguim que els projectes surtin així com els hem imaginat, altres vegades, inclús ens cauen, però així i tot, és un treball meravellós.

 

AAVV La Levantina

Amb l’AAVV de la Levantina (Nou Llevant)

 

 

 

 

 

 

 

aavv-de-gc3a8nova-e1534944663281.jpg

Amb l’AAVV de Gènova

AAVV de veïn de Son Ferriol

Amb l’AAVV de Son Ferriol

AAVV i altres entitats del Secar de la Real

Amb l’AAVV, entitats i voluntaris i voluntàries del Secar de la Real

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s