CUINEM PARTICIPACIÓ JUVENIL

La participació es cuina a foc lent.

La feina de la dinamització a les barriades  és un dels treballs més enriquidors que deuen existir. Fas feina mà a mà amb les entitats, associacions, serveis i persones anònimes per millorar la vida dels habitants dels barris.
Durant aquest procés hi ha frases que escoltem contínuament: “sempre som els mateixos”, “després només tenim queixes dels que no fan res”, “l’any vinent ho deix“…. no heu escoltat mai aquestes frases?

I és que la participació no està de moda. Així i tot, tenim la sort de poder compartir el nostre temps de feina amb persones que creuen en la ciutadania, en el sentiment de poble, en millorar la ciutat i treballen de valent.

Nosaltres, tenim l’objectiu de facilitar la participació del col·lectiu jove. Anem teixint relacions amb els integrants dels barris, cream vincles amb els joves, ens il·lusionem de les seves il·lusions, i CUINEM, a poc a poc, la PARTICIPACIÓ JUVENIL No sempre aconseguim que els projectes surtin així com els hem imaginat, altres vegades, inclús ens cauen, però així i tot, és un treball meravellós.

 

AAVV La Levantina

Amb l’AAVV de la Levantina (Nou Llevant)

 

 

 

 

 

 

 

aavv-de-gc3a8nova-e1534944663281.jpg

Amb l’AAVV de Gènova

AAVV de veïn de Son Ferriol

Amb l’AAVV de Son Ferriol

AAVV i altres entitats del Secar de la Real

Amb l’AAVV, entitats i voluntaris i voluntàries del Secar de la Real

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s