FEIM ESTIU JOVE ALS BARRIS DE PALMA

 

   A principi d’estiu posarem en marxa el programa Feim Estiu Jove, iniciativa amb la qual volem fer partícip als joves i les joves de Palma a les festes del seu barri donant l’oportunitat de participar de diferents formes. Durant aquests mesos de juny, juliol i agost hem participat amb aquesta iniciativa a un total de 27 barriades amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes de Palma, d’entitats i serveis.

Les barriades a on han participat els i les joves amb les diferents modalitats que proposarem són: Arxiduc, Son Oliva, Sindicat, Gènova, Son Espanyolet, Cala Major-Sant Agustí, La Soledat Nord, Foners, S’Arenal, Es Pil.larí, Can Pastilla, Son Ferriol, Coll d’en Rabassa, Son Gotleu, Nou Llevant, Pere Garau, Sant Jordi, El Molinar, S’Hostalot, Son Dameto, Cas Capiscol, Son Cotoner, Son Cladera, El Amanecer, Verge de Lluc, Son Roca, Son Rapinya.

      Volem agrair a  les AA.VV de totes aquestes barriades que hem mencionat en línies anteriors per donar l’oportunitat de fer participar a la joventut a les  festes d’estiu així com també amb les entitats i serveis amb les qui hem col.laborat.

     Grups de joves i solistes que els hi agrada la música i el ball han pogut demostrar amb la iniciativa #feimestiujove el seu talent: Javi Saga, Alba Ripoll, The Archers, grup de joves de Son Ferriol amb #improrap, NEDI, Dj. VictorLM, Dj. Feryal Justice i Dj. Vega, solista Claudia, Little Champs, Infinity Rebel’s, Plug music, Broken Spell, Eyeball Queens, Black Demons, Pure Luxury.

     Vos adjuntem l’enllaç amb un àlbum de les fotos que s’han anat recollint al llarg de les festes d’estiu.

FOTOS FEIM ESTIU JOVE 2018

    Vos informem que encara no s’han acabat les festes d’estiu!! Durant el mes de setembre continuem amb la iniciativa #feimestiujove. En la propera entrada vos donarem la informació de les barriades que el Servei Dinamo  participarà.

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s