A Palma Menors 0,0

a palma menors 0.0

Aquesta campanya que du el nom a Palma Menors 0,0 impulsada per la l’Ajuntament de Palma té l’objectiu de  sensibilitzar a les persones adultes perquè no facilitin l’accés a l’alcohol a menors i tampoc els hi promocionin el seu consum. Nosaltres com a servei que ens dediquem directament a la  població jove ens sumem a aquesta campanya donant difusió de la mateixa a les entitats (AAVV, Associacions juvenils, etc.)  ja que entre tots i totes ens hem d’implicar amb aquest problema social que ens concerneix.

Des del servei Dinamo, volem aconseguir que a les festes de les barriades de Palma (festes d’estiu, festes de Sant Sebastià, Sant Antoni, etc.) hi hagi l’opció d’una barra 0.0. Amb el recolzament de les associacions de veïnats, les entitats públiques i privades aconseguirem construir espais de festa segurs pel jovent.

Aquesta tasca a moltes barriades  ja s’ha posat en marxa, vos en parlarem en properes entrades al bloc per informar-vos del repte aconseguit!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s