A Palma Menors 0,0

a palma menors 0.0

Aquesta campanya que du el nom a Palma Menors 0,0 impulsada per la l’Ajuntament de Palma té l’objectiu de  sensibilitzar a les persones adultes perquè no facilitin l’accés a l’alcohol a menors i tampoc els hi promocionin el seu consum. Nosaltres com a servei que ens dediquem directament a la  població jove ens sumem a aquesta campanya donant difusió de la mateixa a les entitats (AAVV, Associacions juvenils, etc.)  ja que entre tots i totes ens hem d’implicar amb aquest problema social que ens concerneix.

Des del servei Dinamo, volem aconseguir que a les festes de les barriades de Palma (festes d’estiu, festes de Sant Sebastià, Sant Antoni, etc.) hi hagi l’opció d’una barra 0.0. Amb el recolzament de les associacions de veïnats, les entitats públiques i privades aconseguirem construir espais de festa segurs pel jovent.

Aquesta tasca a moltes barriades  ja s’ha posat en marxa, vos en parlarem en properes entrades al bloc per informar-vos del repte aconseguit!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s