GOODBYE SUMMER #FEIMESTIUJOVE

 

Print

    L’estiu ja ha arribat al seu fi i des del Servei  Dinamo volem finalitzar la iniciativa #feimestiujove que hem estat realitzant al llarg d’aquests mesos amb la celebració d’una Festa Neon “Goodbye Summer” que tindrà lloc Dia 29 de setembre de 21h a 00h a la Plaça Madrid amb la col·laboració de l’Associació de Veïns i Veïnes del Fortí.

Programa d’activitats previst:

1- ACTUACIONS A L’ESCENARI:
a.- MÚSICA: amb l’actuació dels grups musicals “LO-GOS”  i  “THE WATEQUES”
b.- BALL: Random K-Pop amb el grup de “BLOOD DEAL” .
c.- DJ:  “Dj. VÍCTOR-LM”.

2.- FIRETA D’ENTITATS: iniciativa que pretén donar a conèixer les entitats i els seus serveis als joves; cada entitat durà a terme una activitat (taller, dinàmica…) per explicar qui són i que ofereixen. A aquesta edició trobarem a: GRUP ESSPIRAL, BEN AMICS BALEARES I ENERGY CONTROL.

3. TALLERS: HAMMA, XAPES, MAQUILLATGE FLUOR, TRUNYELLES, POLSERES, CUSTOMITZACIÓ DE ROBA.

4.- BATUCADA: amb el grup “COMTE MAL”.

5. ALTRES ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ:

a. Il.luminació AMB LLUM DE NEON: la festa estarà il·luminada amb llums de neon i els joves i les joves que ho vulguin podran maquillar-se amb maquillatge fluor i després fer-se una foto al Photocall amb el #feimestiujove.

b. BARRA DE BAR 0,0: amb l’organització de l’Associació de Veïnats Es Fortí i amb la col•laboració del Café a Tres Bandas hi haurà un barra de bar 0,0 donant suport a la campanya aPalmaMenors0.0

c. NO I PUNT: taula informativa amb dinàmiques de la campanya No i Punt de l’Ajuntament de Palma.

d. EMAYA: duran a terme activitats d’educació ambiental.

e. PHOTOCALL: espai per a fer-se fotografies instantànies amb la teva colla, en aquesta ocasió amb llum de neon i maquillatge amb fluor.

f. CERCA A WALLY: en aquesta ocasió cerca a Wally i fes-te una foto amb ell i penja-la a les xarxes socials amb el hashtag #CercaWally #feimesiujove

6. PUNT D’INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: el jovent, de 14 a 30 anys, per participar en les activitats haurà d’inscriure’s en el punt d’informació. Qualsevol assistent podrà informar-se en aquest espai de l’oferta de serveis i activitats gratuïtes que hi ha per a joves, especialment, les de l’Ajuntament de Palma.

info:
WhatsAppExpress 630 877 610
Tlf. 971 420 977

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s