28a RATAPINYADA #NITDELESÀNIMES

 

DINAMO_Ratapinyada-Nit-Animes_RRSS_FACEBOOK

Ja està a prop la Nit de les Ànimes i des del Servei de Dinamització Jove Dinamo de l’Ajuntament de Palma celabrarem  la 28a #ratapinyada #nitdelesànimes que tendrà lloc el dissabte 27 d’octubre de 19 a 23h al Casal de Barri Son Cotoner .

Un equip de més de 160 joves voluntàries i voluntaris, membres de grups i entitats juvenils, estan organitzant el que serà el divers programa d’activitats:

1. ACTUACIONS A L’ESCENARI:
a. GRUPS DE MÚSICA: “VITRUM”, ”EYEBALL QUEENS”, “PRAYERS OF NOBODY”, “ÚLTIM FILLS DEL BOSC”,”JAM SESSION” amb la col.laboració de la línia de Música i so d’Espais Joves.
b. GRUPS DE BALL: “626”, “BLACKMOON”, “TEAR”, “G.O.G”,”K-UP”, “ADRIANCETE”, “KAOS”, “MESS”, “SABELLY”, “MIKA”, “K-UTIES”, “BAEPSAE”, STRAY GIRLS”, B-HIDDEN”,  “BLOOD DEAL” “5 WAYS” I “MALLORCA SHUFFLE”.

2. GIMCANA D’ENTITATS: iniciativa que pretén donar a conèixer les entitats i els seus serveis als joves. Cada entitat durà a terme una prova per explicar qui són i que ofereixen. A aquesta edició trobarem a: PEQUEYÓ, CLUB ESPLAI SON OLIVA,  BEN AMICS, ESCULL SOLIDARI, OJE LLAR AZIMUT, ESN ERASMUS BALEARES, JOVES DE MALLORCA PER LA LLENGUA, JOVES DEL GOB, BALEARES CHRYSALLIS I GRUP ESCOLTES MYOTAGRUS.

3. TALLERS: zona dinamitzada gràcies a la col.laboració de 10 joves voluntàries i voluntaris: HAMA, XAPES, MAQUILLATGE DE FERIDES, POLSERES, STORY CUBES I TALLER DE CRITS a càrrec de la Ràdio d’Espais Joves.

4. SURVIVAL ZOMBIE: activitat organitzada gràcies a la col·laboració de 15 joves voluntaris/àries. Si vols participar, important inscriure’s de 19 a 20h en el punt d’informació que haurà durant la Ratapinyada (inscripcions limitades).

5. TÚNEL DEL TERROR:  activitat organitzada gràcies a la col·laboració de 10 joves voluntaris/àries. Si vols participar, ho podràs fer en les sessions de 19.30 a 20.30h o de 21 a 22.30h.

6.- MASTER CLASS “THRILLER”: si tens ganes de fer unes rialles, apunta’t a aprendre la coreo de “Thriller”. Més info al punt d’informació de la Ratapinyada.

7.- MAGIC SHOW: deixa’t sorprendre pels encants de la màgia a càrrec de’n Pau.

5. PUNT D’INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ: el jovent, de 14 a 30 anys, per participar a les activitats haurà d’inscriure’s en el punt d’informació. Qualsevol assistent podrà informar-se en aquest espai de l’oferta de serveis i activitats gratuïtes que hi ha per a joves, especialment, les de l’Ajuntament de Palma.

En aquest espai, també es podran fer cintes per participar a la iniciativa #elcontrolnoésamor que promouen els serveis de joventut de l’Ajuntament de Palma.

També haurà un punt d’informació específic de la campanya de #Noipunt de l’Ajuntament de Palma.

Agraïm a totes les entitats i joves que faran possible aquesta 28a edició de la Ratapinyada, així com a les empreses que hi col·laboren amb la donació de materials que es regalaran mitjançant sorteig entre els i les voluntàries i participants. Les empreses col·laboradores són: Lacao, Melicotó, Quely, Bowling, Aficine, Palma Jump i Frikers .

+ info:

WhatsAppExpress 630 877 610

Tlf. 971 420 977

XXSS #ratapinyada #nitdelesànimes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s