#ELCONTROLNOÉSAMOR #STREETARTPALMA

    Durant aquest mes de novembre hem posat en marxa la iniciativa #streetartpalma relacionada amb la campanya de #elcontrolnoésmor a dues barriades de Palma, en el barri de Son Roca i el Camp Redó.

Dia 24 d’octubre del 2018 a  Son Roca amb un equip d’al·lotes futbolistes,   amb les que Naüm du a terme un projecte en relació a la violència de gènere del 25N, amb el qui el servei Dinamo col·labora, duguerem a terme amb les joves una dinàmica per elegir de forma conjunta una frase i un  dibuix relacionat amb la violència de gènere, per realitzar posteriorment un  graffiti a una paret situada al Camp de Fútbol Poliesportiu de Son Ximelis-Son Roca.

Durant els dies  14, 16 i 19  les joves de l’equip de fútbol han anat pintant el grffiti i resultat d’això ho podreu veure  el dia de la inauguració que està prevista per dia 26 de novembre (pendent de confirmar, vos mantindrem informats) al  Camp de Fútbol Poliesportiu de Son Ximelis-Son Roca.

     Mostra d’aquesta activitat que realitzà el dinamitzador i del graffiti,  són les fotografies que vos exposem a continuació.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Per altra banda, en el barri del Camp Redò, el passat dissabte  17 de novembre de 10 a 13h al Parc de ses Fonts, va tenir lloc el Mercadet Solidari organitzat per la Plataforma Connectabarris de Camp Redó. La nostra participació aquest dia fou amb la realització de dos murals relacionats també amb la temàtica de la violència de gènere. Dues joves, Aya i Inès, gràcies a la iniciativa #streetartpalma pogueren realitzar dues pintures damunt fusta, les quals  estaran  exposades el dia 24 novembre a Espais Joves Llevant, en motiu del 25N.

cartell definitiu

Vos mostram amb aquestes fotogràfies tot el procés que tingué lloc aquest dia en el Parc de ses Fonts i si voleu veure les pintures i  disfrutar d’altres activitats vos convidem a venir a l’Espai Jove de Llevant dia  24 novembre.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Si l’art és la vostra passió, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i vos ajudarem a posar en marxa qualque iniciativa relacionada amb el món de l’art.

Ja saps que no t’ho donin tot fet……
PARTICIPA! ENVIA UN MISSATGE AL WHATSSAP EXPRESS 630 877 610

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s