#ELCONTROLNOÉSAMOR #STREETARTPALMA

    Durant aquest mes de novembre hem posat en marxa la iniciativa #streetartpalma relacionada amb la campanya de #elcontrolnoésmor a dues barriades de Palma, en el barri de Son Roca i el Camp Redó.

Dia 24 d’octubre a  Son Roca amb un equip d’al·lotes futbolistes,   amb les que Naüm du a terme un projecte en relació a la violència de gènere del 25N, amb el qui el servei Dinamo col·labora, duguerem a terme amb les joves una dinàmica per elegir de forma conjunta una frase i un  dibuix relacionat amb la violència de gènere, per realitzar posteriorment un  graffiti a una paret situada al Camp de Fútbol Poliesportiu de Son Ximelis-Son Roca.

Durant els dies  14, 16 i 19    les joves de l’equip de fútbol han anat pintant el grffiti i resultat d’això ho podreu veure  el dia de la inauguració que està prevista per dia 26 de novembre (pendent de confirmar, vos mantindrem informats) al  Camp de Fútbol Poliesportiu de Son Ximelis-Son Roca.

     Mostra d’aquesta activitat que realitzà el dinamitzador i del graffiti,  són les fotografies que vos exposem a continuació.

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

 

Per altra banda, en el barri del Camp Redò, el passat dissabte  17 de novembre de 10 a 13h al Parc de ses Fonts, va tenir lloc el Mercadet Solidari organitzat per la Plataforma Connectabarris de Camp Redó. La nostra participació aquest dia fou amb la realització de dos murals relacionats també amb la temàtica de la violència de gènere. Dues joves, Aya i Inès, gràcies a la iniciativa #streetartpalma pogueren realitzar dues pintures damunt fusta, les quals  estaran  exposades el dia 24 novembre a Espais Joves Llevant, en motiu del 25N.

cartell definitiu

Vos mostram amb aquestes fotogràfies tot el procés que tingué lloc aquest dia en el Parc de ses Fonts i si voleu veure les pintures i  disfrutar d’altres activitats vos convidem a venir a l’Espai Jove de Llevant dia  24 novembre.

 

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

Si l’art és la vostra passió, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres i vos ajudarem a posar en marxa qualque iniciativa relacionada amb el món de l’art.

Ja saps que no t’ho donin tot fet……
PARTICIPA! ENVIA UN MISSATGE AL WHATSSAP EXPRESS 630 877 610

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s