RATAPINYADA #RATAXPARTS

    Durant el mes de novembre s’ha anat realitzant, com ja havíem anunciat la RATAXPARTS.  La 28a Ratapinyada no es va poder realitzar per motius meteorològics però des del Servei Dinamo no podíem deixar de fer una activitat a on un número de col·laboradors/es tan nombrós es quedassin fora dur a terme el que s’havia programat. Aleshores, la Rataxparts ja ha tocat el seu fi, a principi de novembre començàrem amb el Ratatunel i el Ratzombie, després vengué la Ratadance i finalment la  Ratamusic de divendres 30 de novembre  i, mostra de totes les activitats adjuntem aquests enllaços  amb imatges de ca d’una de les activitats:

#RATATUNEL #RATAZOMBIE

#RATADANCE

#RATAMUSIC

 

Gràcies a tots i a totes els/les joves per haver participat a la RATAXPARTS!

Aviat posarem en marxa la programació de la  RATAPINYADA SANT SEBASTIÀ JOVE. Si vols particpar vine a la propera trobada de col.laboradors/es dia 15 de desembre de 18 a 20h a Espais Joves de Tramuntana c/ Felip II, 19.

+info al Whatsapp Express 630 877 610  

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s