#FEIMRATAPINYADA #SANTSEBASTIÀ

 

No ens hem adonat compte i ja som a prop de la festa patronal de la ciutat de Palma i des del servei Dinamo  tornem a engegar  la maquinària per organitzar la propera Ratapinyada, emmarcada dins la festa de Sant Sebastià. Com a les altres edicions la participació per part de col·laboradors/es (joves, grups i entitats) fan possible una festa dirigida exclusivament per a joves a on podran gaudir de música, ball, tallers etc,.

Per a totes aquelles persones que estiguin interessades en participar a la Ratapinyada vos convidem a venir el dissabte 15 de desembre de 18 a 20h a Espais Joves de Ciutat Antiga situat al c/Sant Pere 14A.

Si estau interessats/es en venir a la 1a trobada confirmau assitència al

WhatsApp Express 630 877 610. 

 

1a trobada format istagram

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s