29a RATAPINYADA #SANTSEBASTIÀJOVE

2a trobada ratapinyada gener 2019 (1)

 

    Dissabte 12 de gener hem organitzat una segona trobada a l’Espai Jove Ciutat Antiga (c/ Sant Pere nº 14a)  de 18 a 20h per a la 29a Ratapinyada #Santsebastià,  a on si teniu  entre 14 i 30 anys o bé sou una entitat juvenil o no juvenil  en projectes per a joves i vos interessaria participar en aquesta edició encara teniu l’oportunitat de fer-ho. Si estau interessats/des podeu confirmar la vostra assistència mitjançant el WhatsApp Express 630 877 610, posant el vostre nom  i si el cas d’una entitat el nom de la mateixa i quantes persones assistireu a la trobada.

 

    Vos animam a que vengueu dia 12 i participeu a la Ratapinyada #Santsebastià al dia 26 de gener en el Casal de Barri s’Escorxador de 19 a 23h.

 

NOTA: *Els/les joves, grups, entitats que ja heu participat en la 1a trobada i  sereu col.laboradors/es en la 29a Ratapinyada,  heu de confirmar la vostra participació en la 2a trobada al 630 877 610. 

 Per qualsevol dubte vos podeu posar en contacte al WhatsApp Express 630 877 610

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s