MÉS DE 20 ACTIVITATS LÚDIQUES TINDRAN LLOC A LA RATAPINYADA

GRÀCIES A LA IMPLICACIÓ DE 50 PERSONES COL.LABORADORES, JOVES A TÍTOL INDIVIDUAL, GRUPS DE JOVES, ENTITATS I EMPRESES

El servei Dinamo organitza aquesta setmana la 30a edició de la Ratapinyada. Música, ball, poesia, jocs ràpids, d’estratègia i de rol i moltes més sorpreses tindran lloc en aquesta Ratapinyada que té com a fil conductor el joc. L’objectiu d’aquesta 30a edició és promoure una actitud lúdica i participativa entre el jovent.

Versus entre poetes, Jam session, Random, Endevina la coreografia, Cadàver Exquisit, Taller de Cal·ligrames, Catan, Quizz Musical, Karaoke, Dinàmica il·lustrativa amb Story Cubes, Partides Smash Bros, Joc de taula Attack on Titan, Rol Dungeons and Dragons, entre d’altres són alguns dels jocs que han preparat una trentena de joves, a títol individual i membres d’agrupaments i entitats com Mess, G.O.G, Nippon Time, Arte i Còmic, Smach Bross Mallorca amb el suport de l’equip Dinamo.

Ludicon, The Good Friki, Warhammer i L’univers del còmic, empreses especialitzades en el joc, també hi col·laboren en aquesta Ratapinyada organitzant diferents jocs a més, de posar a la venta els seus millors productes.

La Ratapinyada serà el proper divendres 12 d’abril de 19 a 22h a la plaça Institut Balear (coneguda popularment com a plaça del Tub devora els Instituts Ramón Llull i Joan Alcover). Haurà sorteig de premis i obsequis per als millors gamers i per a totes les persones que s’animin a jugar. Cal recordar que totes les activitats seran gratuïtes i dirigides a joves entre 14 a 30 anys.

WhatsApp Image

Mapa-Ratapinyada_IMP_page-0002

+info: WhatsAppExpress 630 877 610

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s