FEIM ESTIU JOVE ALS BARRIS DE PALMA

      Si tens entre 14 i 30 anys i t’agradaria montar una festa aquest estiu et convidem a la Trobada de Joves que tendrà lloc aquest dissabte 8 de juny a partir de les 19h a Espais Joves Ciutat Antiga al c/Sant Pere 14A.

     Si vos agrada la música, el ball, l’art…. o bé voleu col·laborar donant idees, amb aquesta iniciativa de Feim Estiu Jove tendreu l’oportunitat de realitzar una festa durant el mes de juliol, agost o setembre. Vosaltres trieu i nosaltres donem suport a les iniciatives que puguin sorgir.

    Si estau interessats/des en venir a la Trobada de Joves d’aquest dissabte 8 de juny confirmau la vostra assistència al WhatsappExpress 630 877 610. Si no podeu venir aquest dissabte però vos interessaria participar a n’aquesta iniciativa de Feim Estiu Jove vos podeu posar en contacte amb nosaltres a n’aquest mateix número del WhatsappExpress.

 

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s