EL CONTROL NO ÉS AMOR: NO SIGUIS CÒMPLICE

Dia 25 de novembre és el Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones i, com cada any, des dels Serveis de Joventut d’Espais Joves i Dinamo volem dur endavant la campanya #ElControlNoÉsAmor #NoSiguisCòmplice i us proposam que participeu amb nosaltres en una activitat que ens ajudi a visibilitzar les conductes que impliquen una agressió sexista però que la societat considera normals.

Durant el mes de novembre podreu realitzar amb els nostres dinamitzadors i dinamitzadores la dinàmica “25N: No siguis còmplice”, en què veureu el vídeo del Govern de les Illes Balears #EstimaBé, I si aprenem a estimar bé? i podreu recollir els vostres missatges sota els hashtags  #ElControlNoÉsAmor #NoSiguisComplice, a través de targetes, per a reflectir-hi les conductes que heu observat o patit que, encara que estiguin normalitzades a la societat, són agressions sexistes, i així identificar-les i evitar-les o intervenir-hi en cas de presenciar-les per a no ser còmplices de la violència.

Per a finalitzar, amb la campanya, dia 26 de novembre, realitzarem a l’Espai Jove Llevant, a partir de les 17.30 h, una activitat emmarcada en el Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones on, a part de les diferents dinàmiques i xerrades, hi haurà un recull de les targetes realitzades durant el mes.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s