Campanya #ElControlNoÉsAmor #NoSiguisCòmplice

Com ja us vam anunciar, des dels Serveis de Joventut d’Espais Joves i Dinamo de l’Ajuntament de Palma, dins les actes de conmemoració del Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones que es celebra cada any el 25 de novembre, hem impulsat la campanya #ElControlNoÉsAmor #NoSiguisCòmplice.

Una activitat on molts de joves ens heu ajudat a visibilitzar les conductes que impliquen una agressió sexista però que la societat considera normals.

Durant tot el mes de novembre tots els nostres dinamitzadors i dinamitzadores han acostat la dinàmica “25N: No siguis còmplice”,  i han pogut recollir els vostres missatges sota els hashtags  #ElControlNoÉsAmor #NoSiguisComplice, a través de targetes, on heu reflectit les conductes que heu observat o patit i que, encara que estiguin normalitzades a la societat, són agressions sexistes, per així identificar-les i evitar-les o intervenir-hi en cas de presenciar-les per a no ser còmplices de la violència.

Moltes gràcies a totes i tots per la vostra participació i per fer visible aquests fets que sovint passen desapercebuts.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s