Trobada per començar a preparar #Ratapinyada i #SantSebastiàJove

Ja ens trobem a les portes del 2020 per aquest motiu que volem convocar-vos a tots els joves d’entre els 16 i els 30 anys a una TROBADA per començar a preparar les diferents comissions per organitzar les activitats relatives a #SantSebastiàJove i que conclouran en la 32a #Ratapinyada que realitzarem el divendres 24 de gener.

Des de l’Equip Dinamo tenim la intenció de dur a terme diferents activitats com són el joc de rol d’Onis i Dimonis, batucada, grups de música, màscares, balls o raps i gloses, si bé, pel que esperem la teva col·laboració per dur-les a terme, així com estem oberts a qualsevol altre iniciativa que esteu interessats en poder dur a terme.

Per tot això us esperem aquest dimecres dia 4 a partir de les 18,30h al Casal de Barri de Son Gotleu (Carrer José de Diego, 4).

Ens veim!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s