Dinamo participa de la vida dels Barris!

Durant el mes de desembre, molts dels barris de Ciutat aprofiten per organitzar diferents activitats de trobada veïnal perquè així, les persones i entitats formen part del barri, gaudeixin d’un moment per ajuntar-se i brindar tots junts per les festes nadalenques.

Dinamo, dins la nostra iniciativa comunitària de ser part de la vida dels barris i dins la nostra iniciativa #FeimBarri hem participat activament en moltes d’aquestes trobades organitzant diversos #Nòmads a distints indrets de Ciutat.

Concretament aquest desembre hem estat o estarem amb els joves de Gènova, Son Ferriol, Son Roca, Santa Catalina, Can Pastilla, El Terreno, Nou Llevant, La Soledat, Sant Agustí, Camp den Serralta, Camp Redó, Arxiduc, Son Cladera, Sindicat, Mare de Déu de Lluc, Son Rapinya, Sant Jordi, El Coll den Rabassa, Bons Aires, Son Espanyolet i El Fortí.

Aprofitam per desitjar-vos a totes i tots que passeu unes Bones Festes!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s