Dinamo participa de la vida dels Barris!

Durant el mes de desembre, molts dels barris de Ciutat aprofiten per organitzar diferents activitats de trobada veïnal perquè així, les persones i entitats formen part del barri, gaudeixin d’un moment per ajuntar-se i brindar tots junts per les festes nadalenques.

Dinamo, dins la nostra iniciativa comunitària de ser part de la vida dels barris i dins la nostra iniciativa #FeimBarri hem participat activament en moltes d’aquestes trobades organitzant diversos #Nòmads a distints indrets de Ciutat.

Concretament aquest desembre hem estat o estarem amb els joves de Gènova, Son Ferriol, Son Roca, Santa Catalina, Can Pastilla, El Terreno, Nou Llevant, La Soledat, Sant Agustí, Camp den Serralta, Camp Redó, Arxiduc, Son Cladera, Sindicat, Mare de Déu de Lluc, Son Rapinya, Sant Jordi, El Coll den Rabassa, Bons Aires, Son Espanyolet i El Fortí.

Aprofitam per desitjar-vos a totes i tots que passeu unes Bones Festes!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s