Inscriu-te a l’activitat “Onis vs Dimonis”

Alguna cosa extranya està passant al regne dels inferns…

La Reina Dimoni i el Rei dels Onis reunits i en disputa a veure quina de les races del regne dels inferns és millor que l’altre.

Per demostrar-ho, els dos monarques del món dels inferns pacten que la raça que faci l’ofrena d’ànimes de major quantia serà qui sotmetrà per tota l’eternitat a una de les races i el rei o reina que perdi serà desterrat/da per tota l’eternitat.

Onis vs Dimonis és una de les diferents activitats que formaran part de la propera #Ratapinyada que realitzarem el divendres 24 de gener de 18,30 a 22,30h al Casal de barri de Son Cotoner. Així mateix, també realitzarem aquesta activitat a la festa de #SantSebastiàJove que realitzarem el dijous 16 de gener de 18,30 a 20,00 al barri del Molinar.

Si tens entre 14 i 30 anys i vols ser un “Oni” o “Dimoni” i ajudar a la teva Reina o Rei a aconseguir governar el Regne dels infern per la resta de l’eternitat, entra AQUÍ i inscriu-te a alguna de les dues activitats (o a les dues!).

No ho dubtis més, perquè tenim places limitades. T’hi esperam!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s