JOVENTUT CELEBRA LES FESTES DE SANT SEBASTIÀ AMB LA RATAPINYADA

LA RATAPINYADA ÉS UNA INICIATIVA DEL SERVEI DINAMO QUE ES CONSTRUEIX GRÀCIES A LA IMPLICACIÓ DE LA JOVENTUT DE PALMA

El servei Dinamo, el servei de Dinamització del Lleure de Joves als Barris de l’Àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Palma organitza pel proper divendres 24 de gener la 32a edició de la Ratapinyada en el marc de les festes “Sant Sebastià”.

reunio trobadaCom s’organitza la Ratapinyada?

Durant tot el mes de desembre i gener, l’equip Dinamo ha organitzat diferents comissions de treball amb un total de 60 joves col.laboradors. Aquestes comissions o trobades lúdiques tenen com a finalitat passar una bona estona i alhora potenciar el sentiment de grup i treball en equip.  Durant l’organització els i les joves es relacionen i coneixen gent amb inquietuds similars, són espais on es proposen idees i on aprenen tot el procés de com s’organitza una activitat d’oci i alhora educativa per la joventut de Palma.

Programa d’activitats previst i joves implicats:

 

  1. Joc de rol “Onis i Dimonis”: Una desena de joves han preparat aquest joc de rol que té com a repte aconseguir el major nombre d’ànimes per veure quina de les races del regne del inferns és la millor: la reina Dimoni o el rei dels Onis. Per participar cal inscriure’s prèviament a través de la web: https://equipdinamo.cat/2020/01/10/inscriu-te-a-lactivitat-onis-vs-dimonis/
  2. Dinatukada: Una quinzena de joves han creat una nova batucada jove a Palma gràcies al servei Dinamo. Podreu sentir-la i ballar-la durant la Ratapinyada i, si voleu sumar-vos al projecte i participar en properes iniciatives, podreu informar-vos en el punt d’informació.
  3. Actuacions musicals: joves solistes, grups de música, rap, Dj i ball, un total de 22 joves artistes amenitzaran la vetllada: Vier, Paula i Maria, Eliplamm, Licata, Septera, Eyeball Queens, El Ojo Turco, T1, Dj Calero, XTV, K-Uties i joves del grup de ball de l’AVV S’Olivera.
  4. Gimcana: els i les participants podran participar d’una gimcana lúdica amb diferents proves que han organitzat les 8 entitats juvenils i/o amb projectes per joves que hi col.laboren: Casal de Barri Son Cotoner, AVV Nova Son Cotoner, Balears Diversa, Joves de Mallorca per la Llengua , Teatrèmol, Mar Inquieto, Energy Control, campanya No siguis Ase del Consell de Mallorca.
  5. Esponsors: Jungle Gaming Center,  XTV Dance, Amorino, Kerania, Retroflakes, Malafollacrew, Neverwinter i Mallorca Bowling són comerços locals que han volgut recolzar la iniciativa, organitzant alguna activitat i/o oferint diferents obsequis i descomptes per als joves participants.

onis i dimonis

batucada

 

 

 

 

 

 

 

 

La Ratapinyada serà el proper divendres 24 de gener de 18.30 a 22.30h en el casal de barri de Son Cotoner. Cal recordar que totes les activitats seran gratuïtes i dirigides a joves entre 14 a 30 anys.

+ info: Dinamo, servei de Dinamització del Lleure de Joves als Barris www.equipdinamo.cat

630877610 (whatsappExpress)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s