#STREETARTPALMA #DONESVISIBLES

Cartel-Dones-Visibles_Web

“La plaça del Tub”, un espai que unirà ART+FEMINISME gràcies a la col·laboració d’una trentena de joves i al servei Dinamo #STREETARTPALMA #DONESVISIBLES

En motiu del Dia internacional de les Dones, el DINAMO- Servei de Dinamització del Lleure de Joves als barris de la Regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Palma ha impulsat la iniciativa “Street Art Palma – Dones Visibles” amb la finalitat de donar a conèixer les creacions i el talent del jovent i alhora fomentar una actitud crítica en els i les joves davant les desigualtat socials, la búsqueda de la igualtat i de la no discriminació cap a les dones. Serà el proper dijous 05 de març del 2020 de 18 a 20h a la Plaça Institut Balear (“Plaça del Tub”).

Durant el mes de febrer, s’han organitzat 2 trobades amb els i les joves implicades en l’organització d’aquesta iniciativa. El programa d’activitats serà el següent:

  • Art urbà en directe: joves artistes del disseny i la il·lustració plasmaran les obres i creacions pròpies amb diferents motius i reivindicacions entorn al dia de les Dones.
  • Actuacions musicals: joves artistes de la música actuaran amb lletres pròpies i/o versions (covers) de temàtica feminista.
  • Fireta d’entitats i grups juvenils: el Moviment Feminista de Mallorca, la Comissió Feminista de la UIB, Balears Diversa, Fundació Rafa Nadal i altres joves a títol personal exposaran les seves iniciatives.

+info: www.equipdinamo.cat o 630 877 610 (WhatsAppExpress).

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s