Arriba la RataGamer!

Vos volem presentar el nostre projecte més immediat: la “RataGamer, el joc continua”.

Durant aquestes setmanes hem pogut veure com “jugar” ha estat una de les eines principals per combatre el confinament. Són moltes les propostes que ens arriben a través dels mitjans de comunicació i de les xarxes socials en què hem pogut veure veïns que juguen des de les finestres de casa o des del replà a bingo, famílies i amics que organitzen jocs en les videotrucades, clubs d’esplai i centres de joves que s’atreveixen a organitzar gimcanes per participar des de casa, o joves, que de manera individual organitzen els seus concursos i jocs en les xarxes socials.

Totes aquestes experiències ens han duit a pensar que el millor moment i forma per fer la “Ratapinyada, del Joc” és durant el confinament i naturalment, de forma online.

És per això què, lluny de plantejar-nos un possible ajornament, des del Servei Dinamo, i amb la col·laboració d’Espais Joves, hem decidit dur a terme una Ratapinyada diferent, una iniciativa innovadora dins el nostre servei, la RataGamer. Aquesta activitat la realitzarem el proper dissabte dia 11 d’abril de les 11,00h a les 20,00h.

Des de sempre, la “Ratapinyada” vol ser un espai de trobada per a la participació del moviment juvenil de Palma a través de la participació de serveis, entitats, associacions i grups juvenils, i de joves en general, destinat a generar i compartir experiències lúdiques i aquesta vegada, en unes circumstàncies ben diferents donada la situació que estam vivint, no serà diferent. És per això que vos demanem que col·laboreu amb nosaltres, ja que volem que totes les activitats que organitzem, sigui amb l’ajut de joves, grups i entitats.

Per participar a la “Ratagamer”, crearem la web http://www.ratapinyada.com, que ben aviat estarà en funcionament.

Per altra banda, ens agradaria poder premiar la participació mitjançant sortejos, tant dels joves com de les entitats col·laboradores (20-30 persones aproximadament), com dels participants (amb una previsió d’unes 300 persones). Per això, ens agradaria poder comptar amb la col·laboració d’empreses i entitats disposades a donar una mà. Entenem que són moments difícils per a tots, així que qualsevol cosa que poguessiu oferir-nos serà benvinguda! Per descomptat, a canvi us donarem difusió i promoció.

Si vols participar a la RataGamer envia’ns un whatsapp a 630877610!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s