Coneixem la tasca d’Arep. Joves i Salut Mental

El passat divendres, el nostre company Enric va tenir una petita entrevista amb una antiga companya de feina que actualment treballa com a integradora social amb joves a l’entitat barcelonina “Arep per la salut mental”. 

Conversem amb Anabel Sànchez, Antropòloga de la salut i integradora social. Va començar a treballar a “Arep per la salut mental” just quan va començar el confinament. Xerrem amb ella sobre com ho viuen les joves del servei i sobre com s’han adaptat les dinàmiques de treball i la importància del treball en xarxa entre serveis i entitats. 

Podeu escoltar el podcast que fan “KradioK”, i per saber-ne més, visiteu el seu web: arep.cat

Moltes gràcies Anabel pel teu temps i per compartir la teva passió pel treball amb joves.

Podeu veure el vídeo de l’entrevista AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s