DesConfinArt

Tres joves. Tres barris diferents. Tres idees distintes confinades i unificades. Aquest és un projecte de #Montathotu que impulsen tres joves artistes de Palma. Les arts plàstiques, el confinament, la desescalada i la situació actual són el punt d’unió d’aquests joves.

El projecte #DesConfinArt neix com a proposta de tres artistes plàstics (Carolina Riera Fuster, Emilio Martínez García i Max Adrover Redondo) que volen expressar la seva percepció sobre els efectes, tant positius com negatius de la pandèmia actual a nivell personal i social.

Parteixen així de la representació d’un edifici on es reflecteixen amb el concepte bàsic de cadàver exquisit les diferents il·lustracions de cada autor unificant-los entre si i creant una única sintonia.

@carolinalamandarina

@m.hiddenworkshop

@maxmadcola

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s