MALLORCA REGGAE

Na Clara Pastor i en Pau Galera són dos joves que formen el grup de reggae Klapsound, sorgit a Palma durant el confinament. Des de ben petits han tingut influències musicals a casa i la situació d’haver d’estar confinats els ha duit a crear aquest grup de Reggae en català.

El seu interès per la música i en temps d’experimentació han volgut dur a terme aquest projecte, anomenat Mallorca Reggae amb l’objectiu principal de donar a conèixer el seu grup i altres grups de reggae de Mallorca, donant visibilitat als col·lectius Sound System de Mallorca i poder fer xarxa entre totes les persones que formen part d’aquesta cultura.

Per donar a conèixer el reggae, Klapsound ha decidit entrevistar als col·lectius Sound System de Mallorca juntament amb el suport de Dinamo. Els col·lectius que de moment han confirmat participar en l’entrevista són: 

#Montathotu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s