Del carrer a l’habitació

La dinamització és una feina vocacional i la persona que la duu a terme sap de primera mà que no és fàcil sortir al carrer i cercar joves amb inquietuds, Idò imaginau cercar-los des de l’habitació de ca teva i per via telemàtica.

Se sap que per a tothom aquesta situació ha estat molt difícil, però des del punt de vista d’un dinamitzador ha estat tot un repte. Com a dinamitzadors hem de tenir una capacitat d’adaptació i creativitat molt alta però amb el COVID19 hem revolucionat aquests dos conceptes.

Hem duit la Ratapinyada, en temps rècord, del carrer a les plataformes virtuals, cosa que mai ens haguéssim plantejat fer-ho. Hem fet possible que els i les joves de palma passessin una bona estona i poguessin distreure’s de tot això fent les KDDonline.

Però això no és tot. La dinamització es caracteritza per formar part d’un equip de professionals, amb els quals fas pinya i formes una petita família a la qual veus cada dia a l’oficina i si has tingut un mal dia ells i elles són els que més et poden ajudar, et donen consell i suport.
Això el trobes a faltar quan et quedàs a casa fent feina des de la teva habitació.

Ara ja tornem a l’oficina però és molt estrany, ja que no els pots donar una abraçada i has de mantenir la distància de seguretat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s