Taula Rodona LGTBIQ

El passat dissabte 13 a les 18 h va tenir lloc la primera taula rodona sobre LGTBIQ. La trobada es va fer a la plataforma Zoom i va comptar amb la presència l’Aldy Alegría i l’Alba Martín, dues joves voluntàries de Creu Roja Joventut.

Durant la sessió, que teniu gravada perquè la veieu quan vulgueu, vam parlar sobre la seva experiència com a voluntàries i activistes del moviment LGTB. Ens van explicar què les va motivar a col·laborar amb Creu Roja Joventut, quines campanyes de visibilització del col·lectiu han dut a terme i quines estan fent actualment i durant tot aquest mes de juny.

També sobre els espais d’oci creats expressament pel col·lectiu, si troben que existeixen espais o si haurien d’haver-hi més, o de com és d’important tenir i/o crear espais segurs i entre iguals per tal d’intercanviar opinions i sentiments, per així comprovar que més gent sent i pensa el mateix que et pot passar a tu.


Un moment molt emotiu de l’entrevista va ser quan l’Alba i l’Aldy van compartir com van viure elles i el seu entorn el moment de fer pública la seva orientació sexual, és a dir, el famós “sortir de l’armari”. Un moment que no us podeu perdre!

Des del Servei Dinamo volem agrair a l’Aldy Alegría i a l’Alba Martín la seva col·laboració, la seva sinceritat, i la seva simpatia i animar-vos a seguir a les xarxes socials a Creu Roja Joventut IB @CRJBalears on podreu veure els seus treballs sobre visibilització de les dones LTB en la història.

Us deixem amb la taula rodona, esperem que la gaudiu tant com nosaltres fent-la!

#kddonline #montathotu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s