KDD A ESPAIS VERDS

KDD A ESPAIS VERDS: l’equip de dinamització Dinamo estarà durant tot l’estiu a diferents parcs i jardins de la ciutat de Palma per a informar-te de tot el que hi ha previst per joves a Palma i per escoltar les teves propostes i atendre les teves consultes.

Cerca’ns als següents parcs de Palma: Son Parera (El Molinar), Jardins de la Cuarentena  (El Terreno), Parc de Son Costa ( Sa Fertilitzadora), Parc de la Mar, Parc de les Estacions, Parc Bosc de La Ribera (Les Meravelles/ Ca’n Pastilla), Parc Son Gibert (Son Gibert/ Rafal Nou), Parc de Ses Fonts (Amanecer- Camp Redó), Parc de Sa Riera (Son Cotoner).

Segueix-nos a les xarxes socials (InstagramFacebook Twitter) o per “estat de whatsapp” 630 877 610 per conèixer la programació setmanal de trobades amb Dinamo.

+info del programa “Feim Estiu Jove”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s