Munta-t’ho tu

Activitats organitzades per joves de Palma

#MONTATHOTU #DINAMONÒMAD #FEIMESTIUJOVE

En el marc de la campanya “Feim Estiu Jove”, el Servei de Dinamització del Lleure de Joves als Barris Dinamo de la Regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l’Ajuntament de Palma dona suport a les propostes dels i les joves a través de la iniciativa “MONTA-T’HO TU”. L’equip Dinamo, atendrà i donarà suport a les demandes socioculturals dels joves i entitats juvenils de Palma durant tot l’estiu.

Diferents grups de joves ja estan treballant en diferents propostes lúdiques i socioculturals que es durant a terme a diferents barriades de la ciutat. Destacam alguns exemples:

COSMEETING AL PARC DE SON GIBERT:

Proposta que neix de la mà d’un grup de joves que pretén visibilitzar el món del cosplay a Mallorca, i també per crear un bon ambient entre els cosmakers i els cosplayers.

Començarà, divendres 31 de juliol al parc de Son Gibert (Rafal Nou – Es Viver) amb un pícnic i gaudirem d’una horabaixa diferent i plena de colors amb els cosplays. Seguidament, dissabte 8 d’agost, organitzaran una passarel·la i una sessió fotogràfica per immortalitzar els i les joves que venguin cosplayiats. I per finalitzar aquesta iniciativa, divendres 21 d’agost es durà a terme un taller per crear un complement cosplay. Aquestes activitats començaran a les 18 h al parc de Son Gibert i es realitzarà amb inscripció prèvia i aforament limitat.

ROL&JUGGER AL PARC KREKOVIC

Jugger Mallorca i joves de la barriada Nou Llevant organitzen aquesta proposta que fusiona rol en viu i jugger! Es durà a terme el dijous 20 d’agost a les 17:00 en el parc Krekovic. Per participar haurà d’inscriure’s prèviament ja que haurà places limitades.

CHILL OUT AL PARC DE SES FONTS

Proposta del grup de joves músics “La novia de mi ex” (estil indie-garage) tenen ganes de música i és per això que es porten entre mans un petit concert “chill out” en el Parc de ses Fonts pel mes d’agost.

+info: http://www.equipdinamo.cat 630 877 610 (whatsAppExpress) info@equipdinamo.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s