KDD als parcs

Després de l’èxit de les KDD als parcs d’aquest estiu, Dinamo tornem a ser-hi. De dimarts a dissabte ens podràs trobar en algun dels diferents parcs de Ciutat on ens podràs conèixer a nosaltres i a les nostres iniciatives i projectes.

Aquestes KDD consisteixen a trobades que realitzem a nou parcs de la Ciutat (Parc de la Mar, Parc de Son Costa, Jardins de la Quarantena, Parc de Ses Estacions, Parc de Son Parera, Parc Bosc de la Ribera, Parc de Sa Riera, Parc de Son Gibert i Parc de Ses Fonts).

Aquestes trobades es fan respectant al màxim la seguretat de tots: és important que contacteu primer amb nosaltres, ja que tenim aforament limitat, respectam la distància de seguretat, cal tenir una bona higiene de mans i per descomptat és obligatori l’ús de la mascareta en tot moment.

Ja sabeu… ens veiem als parcs!!!

#Kddalsparcs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s