KDD als parcs

Com us vam anunciar fa unes setmanes estàvem davant un estiu diferent si, però a la vegada estàvem segurs d’estar davant un estiu apassionant.


Des del primer moment vam tenir clar que no volíem deixar d’estar amb vosaltres i donades les circumstàncies excepcionals amb les quals ens trobem, havíem de cercar alguna novetat perquè poguéssim gaudir d’activitats divertides i principalment sense posar en risc a ningú dels participants.


I és per això que van néixer les KDD als parcs. Aquestes KDD consisteixen a trobades que realitzem a nou parcs de la Ciutat (Parc de la Mar, Parc de Son Costa, Jardins de la Quarantena, Parc de Ses Estacions, Parc de Son Parera, Parc Bosc de la Ribera, Parc de Sa Riera, Parc de Son Gibert i Parc de Ses Fonts) i allà us oferim activitats de tota mena on junts jugam, cantam, feim manualitats i, sobretot, reim i ens divertim moltíssim.

I el més important, per tal de fer aquestes activitats amb la major seguretat, tots hem de complir unes normes bàsiques: les KDD tenen una cabuda màxima de 20 persones pel que és obligatòria la preinscripció, hem de tenir una correcta higiene de mans, a totes les activitats mantenim un mínim de metre i mig de distància i per descomptat és obligatori l’ús de la mascareta en tot moment.


Estam molt contents de l’acollida que heu donat a aquesta iniciativa, ja que el passat mes de juliol, més de 100 joves us vàreu acostar a les nostres KDD pel que no podem fer més que estar-vos del tot agraïts!

Aquí us deixem amb una mostra de com ens ho passem. Us esperem a les properes!

#Feimestiujove #Kddalsparcs

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s